28 Mei Show-oefenen / Ringtraining

28 Mei Show-oefenen / Ringtraining

Vorig jaar was er al interesse in het showen vanuit diverse mensen. Alleen hoe begin je?

Wij hebben nu de plannen en ideeën van vorig jaar beter uitgewerkt en hebben ervoor gekozen om wederom dit jaar van onszelf nog geen Clubmatch te organiseren.

In de plaats daarvan gaan wij een proef houden op 2 data om met een KC mee te doen aan hun clubmatch. Mocht dit goed uitpakken dan gaan we volgend jaar kijken om onze Clubmatch in die van hun te plaatsen met de te winnen titels vanuit onze vereniging.

De 2 data voor de proeven zijn 18 juni bij de KC Dieren en 20 augustus bij KC Oude IJsselstreek. Beide hebben een mooi buitenterrein waar ook de rust gezocht kan worden als dit nodig mocht zijn. Tevens kan er ook gelijk, mochten de mensen klaar zijn, een wandeling gemaakt worden in de naastgelegen bossen.

Velen van jullie willen hier misschien wel aan mee doen maar weten niet waar en hoe te beginnen. Daarom hebben wij gekozen om als rasvereniging jullie daar op 2 data voor samen te laten komen. Wij gaan gewoon oefenen in de setting zoals het normaal gesproken ook gaat.

In de oefening zullen alle honden van alle leeftijden tegelijk mee doen. Er kunnen dus puppy’s mee doen maar ook senioren en natuurlijk alles wat daar tussen zit.

Mochten er veel aanmeldingen zijn dan zullen we kijken of we evt een opsplitsing kunnen maken.

Wat gaan we doen?

We gaan oefenen met het lopen, het betasten, de tandjes laten zien en het staan.

Heeft u interesse om hieraan mee te doen? Vul dan onderstaand formulier in.

Wij zouden het fijn vinden als u bij uw bericht invult wat de naam van uw hond is, de leeftijd en de eventuele showervaring van u en de hond.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht