Inspiratiedag 4 november

Uit de enquete via de mail en de poll via facebook is 4 november als dag gekozen voor de inspiratiedag.


Wij denken zeker dat deze dag voor vele een uitkomst kan zijn en willen jullie dan ook vragen welke dag jullie het liefste hebben. De dag met de meeste stemmen zal dan de dag worden om samen te komen.

Wat wordt het voor een dag?
Het wordt een dag vol inspiratie, samenwerken, feedback, trainen, oefenen, zelfreflectie, gezelligheid en nog veel meer.

Iedereen loopt wel tegen gedrag op van zijn/haar hond, heeft zelf geoefend, is bij deskundigen geweest, maar het gewenste effect is er nog steeds niet…
Maarja die deskundigen hebben geen Tsjech, kennen die vaak niet, maar andere Tsjecheigenaren wel.

Wij willen dus een dag organiseren, ongedwongen, op een relaxte manier om samen met andere eigenaren tot een oplossing te komen, hulp te bieden voor een bepaald ‘probeem’.
Wij gaan dit samen, in een groepje doen. Misschien ligt het aan uw houding, misschien heeft een kleine wijziging juist het gewenste effect, tips en oplossingen van eigenaren die dat probleem ook hebben gehad en die dat hebben ‘verholpen’ en de mogelijkheid om gelijk te oefenen.

Om de kosten laag te houden hebben wij gekozen voor recreatiegebied Bussloo bij Apeldoorn.
Er moet Parkeergeld betaald worden maar we hoeven geen terrein af te huren.
Vele parkeerterreinen staan leeg en dat is een mooie locatie om rustig te oefenen. Toiletten zijn in de buurt en wij als vereniging zullen voor een hapje en een drankje zorgen tegen een geringe vergoeding.

Er kan geoefend worden aan de (lange) lijn, er kan losgelopen worden, er kan geoefend worden met andere honden, andere mensen, een natuurlijke setting en na afloop kan er ook nog een rondje gewandeld worden en evt gezwommen door de honden om na deze dag even te relaxen.

De tijd: we starten om 13.00 uur en we hadden de planning om het tot een uur of 17.00 uur te laten duren naar gelang de interesse er is natuurlijk.
Lijkt het u leuk, interessant, behulpzaam oid en wilt u mee doen?
Geef u dan als nog op via nvtw.wolfhond.org@gmail.com